Voel jij ‘t al? Het is bijna carnaval!

Nog even wachten en dan is het zover: carnaval 2023 staat voor de deur! Na een fantastische prinsbekendmaking in november en een schitterende kletsavond, gaat het het dan eindelijk beginnen. Prins Mike d’n Urste zal ons dit jaar tijdens de carnaval voorgaan, en hij kan niet wachten om met alle Olummers een feestje te bouwen!

Zaterdag 18 februari: Hellemondse kei opgraven op het Mizunalleplein. Carnaval in Helmond is pas echt begonnen als de kei uit de grond is, natuurlijk is CV OLUM daar bij. Samen met alle carnavalsvierders belooft het een skon fisje te worden!

Zondag 19 februari: D’n Optocht. Ook dit jaar zal CV OLUM weer mee doen met de optocht. We zullen met een mooie grote groep ‘aanhaken’. U komt toch ook kijken?

Maandag 20 februari: OLUM-ontbijt en Prijsbloaze. Het is inmiddels een echte OLUM-traditie, samen ontbijten op carnavalsmaandag. Ook dit jaar kunt u weer aanschuiven, aanmelden kan hier! Na een goede bodum, gaat het feest gewoon door met het prijsbloaze, zien we jou bij Franske?

Dinsdag 21 februari: Dweilen. Op dinsdag is het tijd voor een blauw-gele kroegentocht. Samen gaan we de leukste kroegen af en bouwen we overal een feestje. Ga jij ook mee? Maar… aan alle goeds komt een eind, op dinsdagavond zal dan ook de Hellemondse kei weer de grond in gaan.

Wij kunnen in ieder geval niet wachten om weer te beginnen! Zien we jou daar?